Pulled pork BBQ 465g
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Pulled Pork BBQ 465g
Szarpane mięso wieprzowe w autorskim dipie BBQ od Kluski® to nieskromnie twierdząc - kulinarny majstersztyk.
Pulled pork BBQ to długo marynowana i wolno pieczona łopatka wieprzowa, którą połączyliśmy z autorskim sosem BBQ na bazie gęstych pomidorów, wędzonych śliwek, daktyli, soi, imbiru oraz mieszanki autorskich przypraw.
Po szarpanej wieprzowinie w połączeniu z sosem BBQ możesz spodziewać się przyjemnej konsystencji, intensywnych smaków oraz mocnych aromatów.
Możesz oczekiwać mięsiwa, które pochłoniesz z wielką przyjemnością, aczkolwiek licz się z faktem, iż to mięsiwo pochłonie również Ciebie. Po pulleda wrócisz szybciej aniżeli mogłoby Ci się wydawać.
Pulled Pork ma korzenie głównie w południowej części Stanów Zjednoczonych, szczególnie popularny jest w Karolinie Północnej i Południowej oraz Tennessee. Pulled Pork jest symbolem tzw. "Southern Barbecue" i stanowi integralną częścią kulinarnego dziedzictwa tego regionu.
Klasycznie, dla produktów Kluski®, dzięki tradycyjnej metodzie utrwalania żywności - tyndalizacji, nasze wyroby zachowują świeżość przez całe 12 miesięcy, nawet bez konieczności przechowywania w lodówce.
PROPOZYCJE PODANIA / PRZEPISY
• klasyczna uczta •
Pulled pork burgers
Jeżeli zastanawiasz się z czym podawać pulled porka po raz pierwszy to już nie musisz dłużej o tym myśleć - przygotuj szybkie burgery z surówką colesław.
Zacznij od przygotowania surówki colesław. W dużej misce wymieszaj drobno siekaną białą kapustę z tartą marchewką i jabłkiem, następnie dodaj łyżkę majonezu oraz 2 łyżki octu jabłkowego, a także 1 łyżkę miodu/ksylitolu. Całość dopraw solą i pieprzem do smaku.
W garnku odgrzej pulled porka - warto odgrzewać mięso na małym ogniu, z dodatkiem niewielkiej ilości wody i pod przykryciem, tak aby mięso zachowało soczystość.
Na patelni rozgrzej łyżkę masła, gdy to rozpuści się wrzuć na patelnie przekrojoną bułkę maślaną i delikatnie dociśnij ją do powierzchni patelni zgarniając całe masło. Przykryj patelnię, tak aby bułka zaparowała. Po około 2 minutach środek bułki będzie zarumieniony i chrupiący, a całość przyjemnie miękka i delikatna.
Na spód bułki połóż pulled porka, przykryj go plastrem sera cheddar, a na górę wyłóż colesława.
Pulled pork burgers możesz serwować z frytkami, popcornem przyprawionym papryką wędzoną lub chipsami solonymi.
• niskowęglowodanowa / keto •
Pulled Pork wraps
Zacznij od przygotowania keto wrapów. Do miski dodaj 1 jajko, 1 łyżeczkę babki jajowatej, 1 łyżeczkę siemienia lnianego, 1 łyżeczkę odżywki białkowej, szczyptę soli oraz 3 łyżki mleka migdałowego lub wody. Całość zmiksuj. Keto tortillę smaż na patelni, tak jak powinno smażyć się naleśnika.
W garnku odgrzej pulled porka - warto odgrzewać mięso na małym ogniu, z dodatkiem niewielkiej ilości wody i pod przykryciem, tak aby mięso zachowało soczystość.
Na niskowęglowodanową tortillę wyłóż gorącą szarpaną wieprzowinę oraz plastry sera cheddar. Całość zawiń i zasmaż na suchej patelni.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Radosław Pachowicz
Kolejny wyborny produkt - nigdy nie widziałem słoika tak po brzegi wypchanego znakomitym mięskiem (no może poza sexy duck). Doskonałe w każdej postaci, bardzo sycące, więc z jednego słoika można "ogarnąć" kilka posiłków, jeśli ma się tyle silnej woli, żeby nie opędzlować wszystkiego na raz :)
Aleksandra Kujawa
Uczciwa porcja dobrej jakości mięska. Idealnie dobrane przyprawy. Bardzo polecam mięsożercom !
Magda
Genialne połączenie przypraw i wieprzowiny. Słoik cały nabity mięchem - i to jeszcze jakim! Czy na ciepło, czy na zimno- nie ma najmniejszego znaczenia, bo w każdej wersji jest świetne. Najlepszy gotowiec jaki jadłam! Wpadnie do koszyka i to nie raz!
Mandolina98
Genialne jak zawsze, niestety praktycznie zawsze jest jedzone na zimno, bo nie zdąży być podgrzane- to najlepszy dowód na super jakość produktu:)
Magnum
Moje ulubione danie! Za każdym razem jestem zachwycona tak samo. Ten słoik pierwszy raz był spożyty na ciepło i jest tak samo genialny, jak i na zimno! Zachwycam się nim za każdym razem. Jest to obowiązkowa pozycja dla każdego głodomora!
tomek
Polecam produkt.
Tomasz Gos
Polecam w tortilli oraz na kanapce 10/10.
Barbara Bugsalewicz
Wspaniale zrobione mięsko gęste lekko orientalne próbowałam z warzywami i sisem.czosnkowym.w tortilli wymiata zamowie nie jeden raz polecam
Tomasz Gos
Moje najlepsze danie czekam na dostępność zakupu.
Kasia
W tortillach że świeżymi warzywami i sosami-megapyszne, a w bułeczkach mega❤️
Monika
Słoik pełen pysznego, dobrze przyprawionego mięsa. Do spożycia na zimno i ciepło! Odkrycie tego roku :)
Jogi
Pulled pork to kolejne moje ulubione danie, bo można go jeść na wiele różnych sposób - więc nie znudzi się chyba nigdy ;) bomba smakow, polecam we wrapie, misce bowl albo w burgerze ;) sprawdzi sie tez na kanapki ;) obowiązkowa pozycja do spróbowania ;)